Kantoorruimte te huur - Bedrijvencentrum Haren
Kantoor, kantoorruimte, te huur, kantoor te huur, kantoorruimte te huur, haren, Bedrijvencentrum Haren, NS Station Haren, kantoorunits, units, bedrijfsruimte, praktijkruimte
15661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15661,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kantoorruimte te huur

In het bedrijvencentrum zijn per heden 3 ruimtes beschikbaar. Het betreft kantoorruimtes, praktijkruimtes en werkruimtes vanaf circa 24 m². 

Onlangs zijn de algemene ruimtes in het bedrijvencentrum volledig opgeknapt. Zo is er een nieuwe laminaatvloer gelegd, zijn de muren weer fris geschilderd en ligt er nieuwe vloerbedekking in de vergaderruimte.

Unit      Oppervlakte v.v.o.

B1               Vergaderruimte         Huurprijs incl. servicekosten bij een contract van 1 jaar

B3                  Circa 24 m²                 € 410,-

B9                 Circa 26 m²                 € 440,-

B10                 Circa 26 m²                 € 440,-

Beschikbare ruimtes

Momenteel zijn er 3 ruimtes beschikbaar in Bedrijvencentrum Haren. Ruimte B9 & B10 kunnen geschakeld verhuurd worden.

Servicekosten

In Bedrijvencentrum Haren huurt u al een ruimte vanaf EUR 410,- per maand voor een minimale periode van één jaar. De huurprijs betreft een all-in prijs, dit betekent dat de servicekosten bij de prijs inbegrepen zijn. U komt dus achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig!