Kantoorruimte te huur - Bedrijvencentrum Haren
Kantoor, kantoorruimte, te huur, kantoor te huur, kantoorruimte te huur, haren, Bedrijvencentrum Haren, NS Station Haren, kantoorunits, units, bedrijfsruimte, praktijkruimte
15661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15661,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kantoorruimte te huur

In het bedrijvencentrum zijn ruimtes op aanvraag beschikbaar. Het betreft kantoorruimtes, praktijkruimtes en werkruimtes vanaf circa 24 m². 

 

Onlangs zijn de algemene ruimtes in het bedrijvencentrum volledig opgeknapt. Zo is er een nieuwe laminaatvloer gelegd, zijn de muren weer fris geschilderd en ligt er nieuwe vloerbedekking in de vergaderruimte.

 

Per 1 juli komt er één unit beschikbaar!

 

Unit      Oppervlakte v.v.o.

B1               Vergaderruimte         Huurprijs incl. servicekosten bij een contract van 3 jaar

B3                  Circa 24 m²                 €410,- ( per 1 juli beschikbaar)

B..                 Circa 26 m²                 €440,-

 

Beschikbare ruimtes

Ruimtes in Bedrijvencentrum Haren zijn in overleg beschikbaar. 

 

Servicekosten

In Bedrijvencentrum Haren huurt u al een ruimte vanaf EUR 410,- per maand voor een minimale periode van drie jaar. De huurprijs betreft een all-in prijs, dit betekent dat de servicekosten bij de prijs inbegrepen zijn. U komt dus achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig!